برای مثال اگر وبسایتی دارید که در آمریکا و بریتانیا فعالیت میکند و برای هر دو منطقه، یک محتوا را به زبان انگلیسی نشان میدهد، گوگل متوجه میشود که این محتوا کپی نیست و به مناطق جغرافیایی مختلفی اختصاص یافته است.
پیشنهاد میکنیم برای اطلاع بیشتر از روشهای مختلف گرفتن بکلینک، مطلب زیر را بخوانید:
بنابراین اگر بارگذاری صفحات شما سریع نباشد، ترافیک بسیار زیادی را از دست میدهید.
به طور کلی، ساختار وبسایتها شبیه به تصویر زیر است و در آنها صفحاتی مانند «درباره ما»، «محصولات»، «اخبار» و.
این فایل در یک آدرس در سایت قرار میگیرد و سپس از طریق ابزار سرچ کنسول در گوگل ثبت میشود.
اگر به موتورهای جستجو در درک تمایز زبانها و کشورهای مختلف کمک کنید، محتوای وبسایت به زبان درست برای مخاطبان در هر منطقه جغرافیایی نمایش داده میشود.
بنابراین از افزونههایی مانند پاپ آپ تا حد امکان استفاده نکنید. چرا که چنین ابزاری مانع از دیده شدن صحیح مطالب برای کاربر خواهند شد.
محتوای خوشهای به موتورهای جستجو نشان میدهد که شما چقدر درباره یک مبحث اطلاعات دارید و در نتیجه رتبه و اعتبار شما در این موتورها افزایش مییابد.
گوگل همچنین یک منبع جامع برای کمک به درک دسترسی رباتهای جستجو به کدهای سئو تکنیکال جاوا اسکریپت در وبسایتها دارد. این منبع که لینک آن در ادامه آمده است، به شما کمک میکند که مشکلات مرتبط به جستجو این زمینه را حل کنید.
استفاده از این پروتکل همیشه مهم بوده ولی در این سالها به نوعی به یکی از اصول سئو تکنیکال تبدیل شده است.
سئو تکنیکال کمی پیچیده است و برای آن باید به جزئیات بسیار زیادی توجه کنید. در ادامه این مطلب درباره جزئیات سئو فنی بیشتر میخوانید.
در مرجله قبلی نکات تکنیکی داخل یک صفحه از سایت توضیح داده شد. در این مرحله به نکاتی پرداخته میشود که روی کل سئوی سایت تاثیر گذار هستند و محدود به یک صفحه نمیشوند.
.. وجود دارد که در بالاترین سطح اهمیت صفحات قرار میگیرند.
این الگوریتمها بر روی کیفیت و تعداد بکلینکها تمرکز دارند.